horeca

Inschrijven als horeca deelnemer

 
 
LET OP: DE HORECA VOOR DE KERSTMARKT 2019 ZIT VOL!!

Naast ruim 250 kramen en 50 pagodetenten zijn er ook zo’n 35 horecapunten op de route van de Kerstmarkt te vinden. De Kerstmarkt Dordrecht biedt bezoekers graag een gevarieerd aanbod aan lekkernijen en snacks. Dat betekent dat de inschrijvingen ondermeer worden beoordeeld op soort en product en de hoeveelheid leveranciers die dat product aanbieden op de markt. Per categorie wordt een maximum aantal deelnemers aangehouden waarbij gezocht wordt naar een goede spreiding op de Kerstmarkt. Uitstraling in kerstsfeer is één van de criteria bij beoordeling en toekenning van een standplaats.

Elk jaar zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor nieuwe horeca. Wij zijn met name op zoek naar standplaatsen met uitstraling en bijzondere producten, denk bijvoorbeeld aan gesuikerde appels, marshmallows of stamppot.

Wil jij je inschrijven als horeca-deelnemer? Dat kan! De inschrijving is momenteel geopend. Stuur een email naar [email protected] en vermeld hierbij de volgende gegevens:

  • te verkopen producten;
  • type standplaats/verkoopwagen;
  • afmeting van de benodigde standplaats (buitenkant wagen) EN afmeting van de benodigde standplaats incl. eventuele klep en dissel;
  • foto van de verkoopwagen;
  • benodigde stroom behoefte (benodigde wattage).

Inschrijvingen zonder deze gegevens kunnen niet in behandeling worden genomen. Binnen twee weken na inschrijving (m.u.v. periode juli/augustus vanwege zomervakantie) ontvang je van ons bericht.