.

deelnemers

!! DE INSCHRIJVING VAN DE KERSTMARKT DORDRECHT 2018 IS GESLOTEN!!

Handelaren, winkeliers en hobbyisten

Ieder jaar wordt de Kerstmarkt Dordrecht grootser en sfeervoller, iets wat voor een groot deel bepaald wordt door het veelzijdige aanbod aan gevulde kramen, tenten en houten kersthuisjes. Heb je interesse in een kraam of tent op de Kerstmarkt Dordrecht 2018? Dat kan!

Inschrijven

Net als vorig jaar gaat inschrijven voortaan alleen via een online inschrijfformulier. Inschrijven via een inschrijfformulier op papier, of betalen op een later tijdstip, is helaas niet meer mogelijk.

Voorwaarden inschrijven

 • Inschrijven kan uitsluitend voor 3 dagen en met maximaal 4 kramen per deelnemer;
 • Bij de inschrijving wordt gevraagd om één of meerdere foto’s te uploaden, zodat wij goed kunnen zien welke producten je wilt verkopen;
 • Na je inschrijving bekijken wij je aanmelding en of we deze goedkeuren;
 • Je inschrijving wordt goedgekeurd als deze past in het concept van de Kerstmarkt. De productcategorieën die daar onder vallen tref je aan bij het inschrijven. Mochten de producten die je gaat verkopen niet overeenkomen met onze visie, dan nemen wij contact met je op;
 • Hieronder kun je terecht voor de algemene voorwaarden handelaren, winkeliers en hobbyisten.
 1. Download hier de algemene voorwaarden voor handelaren
 2. Download hier de algemene voorwaarden voor winkeliers
 3. Download hier de algemene voorwaarden voor hobbyisten

Binnen 2 weken betalen met iDEAL

 • Binnen een week na inschrijving (m.u.v. periode juli/augustus) ontvang je van ons bericht of de inschrijving is goedgekeurd;
 • Sinds 2017 wordt er niet meer gewerkt met de automatische incassorondes. Bij de goedkeuring ontvang je direct een link waarmee je via iDEAL de bestelling kunt betalen;
 • De betaling moet binnen 2 weken plaatsvinden;
 • Na betaling ben je pas definitief ingeschreven voor de Kerstmarkt Dordrecht 2018!;
 • Betaal je niet binnen 2 weken na onze goedkeuring, dan vervalt je inschrijving. Mocht je alsnog willen deelnemen, schrijf je dan opnieuw in, deelname is dan alleen nog mogelijk als er nog plaats is.

Winkeliers en hobbyisten

Winkeliers die aan de route van de Kerstmarkt een winkel hebben, kunnen voor hun winkel, of in de nabijheid van hun winkel, een kraam huren. Als je hierin geïnteresseerd bent, voltooi dan je inschrijving als winkelier via het online inschrijfformulier.

Daarnaast heeft de Kerstmarkt ieder jaar een beperkt aantal plaatsen voor enthousiaste hobbyisten. Deze plaatsen zijn enkel bedoeld voor mensen die hobbymatig mooie spulletjes maken en deze graag eens aan publiek willen tonen en verkopen. Alle andere geïnteresseerden kunnen zich inschrijven als handelaar.

Inschrijftermijnen handelaren, winkeliers en hobbyisten

 • Graag ontvangen wij je inschrijving voor 1 september. Indien wij jouw inschrijving voor 1 september hebben ontvangen, dan heb je de mogelijkheid om een voorkeursplaats aan te geven;
 • In de maand september wordt de kraamindeling gemaakt. Direct hierna geven wij door of wij je op jouw voorkeursplaats hebben kunnen indelen of wat het alternatief kan zijn. Wij doen ons uiterste best om alle voorkeursplaatsen te honoreren. Wij kunnen hierin echter geen garantie geven. Mocht jouw voorkeur niet mogelijk zijn, dan gaan wij uiteraard met elkaar in overleg om te kijken naar een passend alternatief.
 • Na 1 september kunnen wij géén rekening meer houden met voorkeursplaatsen. Je wordt dan ingedeeld op de nog beschikbare plaatsen.

Privacy Statement
In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), vragen wij je, voordat je je definitief inschrijft, om akkoord te gaan met ons Privacy Statement.

Met het openbaar vervoer naar de Kerstmarkt?