Met bijna driehonderd kramen en pagodes is de Kerstmarkt Dordrecht de grootste kerstmarkt van Nederland. Natuurlijk is er ook aan entertainment gedacht gedurende de drie dagen van het evenement: denk aan verschillende podia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long op het Stadhuisplein. Verspreid over de binnenstad zijn sfeervolle pleinen met muziekpodia en ‘muzikale hotspots’ waar natuurlijk alle welbekende kerstliedjes te horen zijn!

Ieder jaar wordt er weer een gevarieerd programma aan actitiviteiten samengesteld. Zo is er dit jaar ween gezellig kersttheater te vinden in de Grotekerkstuin. Het kersttheater wordt vergezeld door de dieren van de levende kerststal in de tuin van de Grote Kerk. Het muzikale winterterras op het Stadhuisplein is de ideale plek om na een rondje over de Kerstmarkt te genieten van een warme chocolademelk of glühwein.

In het menu is de programmering per dag te bekijken en staan alle locaties uitgebreid beschreven. Zo weet je precies wat je waar kunt vinden!