Kerstkaartenactie Greetz

Bestel nu je kerstkaarten met leuke korting!

De echte kerstmarktliefhebber verstuurd natuurlijk jaarlijks ook kerstkaarten naar familie en vrienden. Jaarlijks worden er alleen al in Nederland liefst 130 miljoen kaarten verstuurd!

Dit jaar bieden wij in samenwerking met Greetz een kortingsactie: 20% korting op kerstkaarten (bij afname van minimaal 20 kerstkaarten, exclusief postzegels).

De actie loopt van: donderdag 13 t/m maandag 17 december. Meedoen? Bestel of ontwerp bij Greetz je kerstkaarten en vul bij het afrekenen de tegoedcode KERSTMARKT  in, de korting wordt dan automatisch verrekend.

Kerstkaarten inspiratie

De laatste paar jaar groeien de fotokerstkaarten aan populariteit. Bij deze kaartsjablonen gebruik je eigen fotomateriaal om een unieke en originele kerstkaart te maken. Zo kun je met je familie op de foto, of wellicht een foto gebruiken van jullie huisdier met een kerstmuts.

Hoe maak je zo’n kaart?

  • Kies op de website van Greetz een kerstfotokaart uit. Let hierop of je zelf een liggende of staande foto wilt gebruiken, je kunt dat het best een kaart uitkiezen in dezelfde stand zodat de foto het mooist uitkomt. 
  • Na het uitkiezen van de kaart kun je de kaart bewerken. Je kunt hier je eigen foto uploaden en plaatsen op de kaart. Het werkt heel eenvoudig, je sleept de foto gewoon naar de daarvoor bestemde plaats en de voorkant van de kaart is klaar. Aan de binnenkant kun je de tekst aanpassen, zodat je een lieve, leuke of grappige kerstboodschap kan doorgeven. 
  • Je kaart is helemaal klaar! Je kunt de kaarten vervolgens direct sturen naar je vrienden of familie, of als pakketje naar jezelf zodat je ze persoonlijk kunt uitdelen (en de nodige postzegels bespaard). 
  • Na het invoeren van jouw adres of de adressen van de ontvangers kom je terecht op de betaalpagina. Hier kun je de kortingscode invoeren waarna de korting verrekend wordt. Het resterende bedrag kun je afrekenen via bijvoorbeeld iDeal. Na de betaling worden de kaarten gedrukt en bezorgd via de post.